Közélet

2016.07.25. 07:23

Focimeccsek, főzőverseny és buli a Gerecse ölelésében

A hét vége a Malomvölgyi Nyár jegyében telt Tardoson: szombaton elsősorban sport- és egyéb vetélkedőkkel, míg vasárnap hagyományos búcsúval várták a helyieket és a vendégeket a településen.

Sz. A.

A Búcsú-kupa győztese a Kalocsai paprika lett, második helyen a Retro Tardos, míg a harmadikon a REAL Margit végzett. A leghangosabb szurkolótábora azonban minden bizonnyal a nyolcadik helyen végző Nyomorultaknak volt, az ő meccseiken olyan örökbecsű beszólások is születtek (tisztelegve a kapus, Dóri előtt), hogy Király Gabi szombat este dóris pizsamában fog aludni.

Az Aranyfakanál főzőversenyen a nagysápi REAL Margit bizonyult a legjobban, maga mögé utasítva a helyi Fekete Lajos Általános Iskola, a Rallye Cross Team, valamint az igen aktív Nyomorultak csapatát.
A Gorba Góliátja címért az idén is többen ringbe szálltak, hogy erejüket bizonyítsák.

Közülük ezúttal a tardosi Sztanek Sándor aratott diadalt a rejtélyes nevű Jorgi, a görög, valamint a szintén helyi Tanka Róbert előtt.
Szombat este a helyi RM projekt tartott lemezbemutató koncertet, a táncoslábúak a retró diszkóban mulathattak ez után. Vasárnap hagyományos búcsú várt mindenkit.

Címkék#tardos

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!