Közélet

2016.06.10. 12:21

A pucér társkereső szilikoncsodája leszarozta a tatabányai lány esküvőjét

Az Ádám keresi Évát című műsorban feltűnt Petra nem volt elragadtatva a tatabányai Fanni lakodalmától a Négy esküvő tegnapi adásában. Mintha az övé olyan jól sikerült volna.

kemma.hu

A Négy esküvő újabb etapjának "sztárszereplője" Petra, aki másfél hónap ismeretség után hozzáment az Ádám keresi Évát című műsorban megismert fiújához, Josie-hoz. Petra a műsor tegnapi adásában elmondta, hogy a tatabányai Fannit tartja a legnagyobb ellenfelének, ennek megfelelően egyetlen alkalmat sem mulasztott el, hogy kritizálja a Tatán tartott lakodalmat.

Petrának többek között azzal is baja volt, hogy túl sok a hús a húslevesben, vagy hogy túl kevesen vannak a lagzin, jóllehet az övén még kevesebben voltak. Véleményét így összegezte: "Számomra egy kalap sz...r volt ez az esküvő".

Ugyanebben az adásban bizonyíthatott volna a saját esküvőjével, de ez nem igazán jött össze neki: a Római-parton tartott "amerikai" stílusú buli (ahol a hamburger előtt marhapörköltet és lángost szolgáltak fel) látványos kudarcnak bizonyullt.

Jövő héten meglátjuk, Fanniék vagy Petráék nyerik-e az álomutazást, esetleg beleszól a versenybe a két másik hölgy is.

A teljes adást itt nézheted meg:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!