Közélet

2016.01.25. 10:52

Negyedik alkalommal rendeztek a tatai golfklubban esküvő kiállítást

Amikor a KFT együttes a Gyorsbüfé című dalát szerezte minden, bizonnyal igaz volt a szövege, miszerint: „A nagy szerelmek nem az égben köttetnek ma már, hanem félfogadás idején a kerületi tanácsnál...”

P.J.

Azóta nagyot fordult a világ. Napjainkban bizony már az égben is kimondható a „boldogító igen”, mindössze egy léghajós esküvőt árát kell leperkálni. Hogy erre mód és lehetőség van, a golfklub területén rendezett IV. esküvő kiállításon is kiderült. A kétnapos rendezvényen, sokak szerint megyénk legnagyobb, legszínvonalasabb ilyen jellegű programján, rengeteg ifjú pár, életük „összekötése” előtt álló fiatal fordult meg. Nem véletlen, hiszen óriási volt a kínálat és a választék.



Az életesebb látogatóktól viszont nem tűnt olyan meglepőnek – a részleteket hallva –, hogy „bezzeg az én időmben”. Gyors fejszámolást követően kiderülhetett, hogy egy emlékezetes esküvő másfél milliót is kóstálhat... Gondoljunk bele! Ruha, a helyszín kiválasztása, ékszerek, virágok, torták... Fotózás és videózás. Büfé, valamint egy jópofa ceremóniamester, akit akár vőfélynek is nevezhetünk. És ezzel még nincs vége. Cukrász, fodrász, DJ vagy egyéb zenei szolgáltatás, esküvőtervezés és gyermekfelügyelet. Limuzin- vagy hintórendelés. Esküvői táncoktatás, nászajándék, amely lehet egy hőlégballonos repülés, a hivatalos egybekeléssel...

A rendezőktől, illetve a bemutató házigazdáitól azt is megtudtuk, hogy Tatát egyre többen és gyakrabban választják eme aktus helyszínéül. A város sok turisztikai, idegenforgalmi szegmense közül a barokk kisvárosban rendezett esküvők is egyre népszerűbbek, mivel az ifjú párok már helyben színvonalas szolgáltatásokra számíthatnak. Ez pedig az jelenti, hogy az élővizek városa akár esküvővárossá is avanzsálhat...

Címkék#Tata

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!