Közélet

2015.04.21. 12:46

Berki becsajozott: elvált, bombázó énekesnővel kavar

A Bors információi szerint Berki Krisztián újabb celebet hódított meg, méghozzá Cserpes Laurát. Az énekesnő exférje, Fekete Dávid szerint anyagilag biztos passzolnak egymáshoz.

kemma.hu/borsonline.hu

A milliomos életművész az elmúlt napokban két olyan fényképet is feltöltött magáról az Instagram- oldalára, amin egy titokzatos hosszú hajú nő is szerepel, igaz, csak hátulról.Az utolsó, feltehetően a Balaton partján készült fotó mellé ezeket a szerelmes sorokat írta: „A férfi mindig azt szeretné, hogy ő legyen a nő első szerelme. A nő meg azt, hogy a férfinak ő legyen az utolsó”.

Vele párhuzamosan Cserpes Laura is egy, Berki a vízparton készült fényképéhez gyanúsan hasonlító helyszínről posztolt magáról fotót. Ráadásul a fotó mellé írt idézet is rímel az Éden Hotel nőcsábász műsorvezetőjének soraira: „Egy valódi férfi képes úgy szeretni, hogy miközben kapcsolatotok szorosabbá válik, te egyre szabadabbnak érzed magad”.

Cserpes Laura mnedzsere annyit  megerősített, hogy valóban ő szerepel Berki Krisztián fényképén, de ezen kívül mást nem.

- Laura egyáltalán nem szeretne nyilatkozni ebben a témában, annyira friss még ez a kapcsolat, hogy ebben a stádiumban bármit mondani borzasztóan korai lenne – zárta a témát rövidre Kálnási Anikó.


Berki kislányának édesanyja, Pamela a közösségi oldalán fakadt ki, miután kiakadt azon, hogy többen is azt találgatták, vajon ő szerepel-e háttal Berki rejtélyes fotóin.

Cserpes Laura volt férje szerint az anyagiakon biztosan nem fognak veszekedni Berkiék.

– Nem igazán tudok erre mit mondani, a jelenlegi kiegyensúlyozott párkapcsolatom sokkal jobban foglalkoztat. Valószínű anyagi szinten tökéletesen kiegészítik egymást, és bízom benne, hogy az élet egyéb területein is ugyanennyire összepasszolnak. Sok boldogságot kívánok nekik. Hajrá – kommentálta volt neje új kapcsolatáról szóló friss híreket Fekete Dávid énekes, aki 2012-ben, két év házasság után vált el Laurától.

Cserpes Laura a kapuvári jómódú vállalkozó, Cserpes István első szülött lánya. Apja az évi másfél milliárdos forgalmat bonyolító Cserpes Sajtműhely és Cserpes Tejivók alapítója és irányítója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!