Kék hírek, bulvár

2014.10.17. 10:05

Dominik annyira félt a szuritól, hogy elszökött az iskolából

Az iskola kerítésén átmászva menekült az oltás elől egy 12 éves oroszlányi kisfiú. Dominik egy bokorban próbálta kibekkelni a veszély elmúltáig hátralévő időt.

kemma.hu

Kötelező védőoltást kapott volna egy 12 éves kisfiú csütörtökön, de annyira rettegett az injekciós tűtől, hogy inkább elszökött az iskolából. Az iskola vezetője, amint tudomást szerzett Dominik eltűnéséről, a rendőrök segítségét kérte. Az egyenruhások a gyermek édesanyjával átkutatták a várost, de a kisfiút nem találták.

Már több mint két órája keresték a fiút, amikor az édesanyját értesítették telefonon, hogy fia az otthona közelében lévő bokrok egyikében bujkál. A rendőrök a házhoz vitték az anyukát, Dominiktől pedig megkérdezték, miért rohant el az iskolából. A kisfiú elmondta, hogy félt az oltástól, ezért szaladt el. A rendőrök a kisfiút beültették a szolgálati gépjárműbe, majd az anyukával együtt visszavitték az iskolába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!