Kék hírek, bulvár

2014.09.20. 09:41

Vádat emelnének a pesti Clooney és neje ellen

F. József és F. Józsefné egy esztergomi bácsit lopott meg. Önkormányzati dolgozóknak adták ki magukat, hamis igazolványaikon George Clooney és Krasznai Tünde fényképe szerepelt.

kemma.hu

F. József és F. Józsefné június 17-én ment be egy 77 éves esztergomi bácsihoz. Azt állították, az önkormányzatnál dolgoznak és a férfi egészségi állapotáról érdeklődtek. A bácsi beengedte az idegeneket a lakásába, ahol a gyanúsítottak elterelték a figyelmét és ellopták a pénzét.

Az idős férfi csak a tettesek távozását követően vette észre, hogy meglopták, ezután értesítette a rendőrséget. A házaspárt a Tatabányán mozgóőri szolgálatot ellátó Tircsi Gábor r. törzsőrmesternek köszönhetően fogták el a tatabányai járőrök még aznap.

A járőrök átvizsgálták a kocsit és a gyanúsítottak ruházatát, csomagjaikat. A házaspárnál nagyobb összegű készpénzt és hamis igazolványokat találtak, melyeket lefoglaltak. Az egyiken F. József, mint nyomozó kapitány szerepelt, a másikon George Clooney fényképe volt látható, egy harmadik segítségével pedig az asszony igazolta magát Krasznai Tünde fényképét felhasználva.

A házaspárt a tatabányai egyenruhások átadták az esztergomi nyomozóknak, akik gyanúsítottként hallgatták ki őket. F. Józsefet és F. Józsefnét a rendőrség őrizetbe vette, kezdeményezésére pedig a bíróság 2014. június 19-én elrendelte előzetes letartóztatásukat. A gyanúsítottak ellen folytatott büntetőeljárást a rendőrség 2014. szeptember 18-án befejezte, és vádemelési javaslattal továbbította az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!