Sport

2014.07.01. 18:16

Újra élvonalban a tatabányai darts-csapat

A 2012-2013-as szezon kifejezetten rosszul sikerült a tatabányai dartsosoknak. Az egyébként többre hivatott társaság búcsút mondott az első osztályú csapatbajnokságtól. Egy évnyi kihagyás után azonban ismét a legjobbak között szerepelhet a tatabányai Sport Hotel Darts Club (SHDC) együttese.

P. J.

A második vonalban, az alapszakaszban ugyan csak a negyedik helyen zárt a társaság, ám ez is elegendő volt ahhoz, hogy legalább éremért játszhasson az SHDC a helyosztókon. Itt már bravúrosan teljesített a megyebeli dartsklub, és meg is szerezte a bronzérmet.

A Tatabánya a harmadik helyért a Nagykőrösi DC-vel mérkőzött. Az éremhez kétszer kellett legyőzniük riválisukat. Az első meccset 9:5-re hozták. Aztán egyenlítettek a kőrösiek (4:9), majd a mindent eldöntő találkozón 9:4-re nyert a Sport Hotel DC, és ezzel az eredménnyel a dobogó harmadik fokára lépett.

A tatabányaiaknak ezen felül még némi szerencséjük is volt, mivel az OB II-ben élen végzett budapesti Soul DC-nek az OB I-ben is van csapata, így ők kerültek fel a legmagasabb osztályba. A  harmadik helyen feljutó gárda tagjai: Szuszai József, Fábián Ferenc, Dutka Zsolt, Baktai Gábor, Erl Attila és Bognár István.

Címkék#Tatabánya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!