Kék hírek, bulvár

2014.06.19. 17:48

Előzetesben a budapesti George Clooney

Elrendelték az előzetes letartóztatását annak a házaspárnak, amelynek tagjai hamis, többek között George Clooney és egy ismert énekesnő (egyes feltételezések szerint Krasznai Tünde) arcképével készítettek maguknak hamis igazolványt, és loptak.

kemma.hu

<etra>Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a budapesti házaspárt, akiket lopás bűntett elkövetésével gyanúsít az Esztergomi Rendőrkapitányság.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint F. József és F. Józsefné június 17-én ment be egy 77 éves esztergomi bácsihoz. Azt állították, az önkormányzatnál dolgoznak és a férfi egészségi állapotáról érdeklődtek. A sértett beengedte az idegeneket a lakásába, ahol a gyanúsítottak elterelték a bácsi figyelmét és eltulajdonították készpénzét.

Az idős férfi csak a tettesek távozását követően vette észre, hogy meglopták, ezután értesítette a rendőrséget. A házaspárt a Tatabányán mozgóőri szolgálatot ellátó Tircsi Gábor r. törzsőrmesternek köszönhetően fogták el a tatabányai járőrök még aznap. Az egyenruhás tudta, milyen típusú személygépkocsit keresnek esztergomi kollégái és azt is, mi a kocsi rendszáma. A tatabányai vasútállomásnál szúrta ki az autót, észleléséről pedig értesítette gépkocsizó járőrtársait, akik pár száz méterrel arrébb megállították a járművet és igazoltatták a benne ülő nőt és férfit.

A járőrök átvizsgálták a kocsit és a gyanúsítottak ruházatát, csomagjaikat. A házaspárnál nagyobb összegű készpénzt és hamis igazolványokat találtak, melyeket lefoglaltak. A házaspárt a tatabányai egyenruhások átadták az esztergomi nyomozóknak, akik gyanúsítottként hallgatták ki őket. F. Józsefet és F. Józsefnét a rendőrség őrizetbe vette, kezdeményezésére pedig a bíróság június 19-én elrendelte előzetes letartóztatásukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!