Kék hírek, bulvár

2014.06.06. 10:25

„Igaz” szerelem: szép lassan ellopta barátnője értékeit a tatabányai fiú

Többször is bement volt barátnője lakásába egy 17 éves tatabányai fiú június 3. és június 5. között. Korábban ellopta a lánytól a lakás kulcsát, ezzel jutott be a házba. Minden alkalommal elcsent valamit.

kemma.hu

Volt, hogy arany ékszert, máskor tabletet vagy parfümöt vitt el a lakásból. A sértett, amint felfedezte a lopást, értesítette a rendőrséget. Az egyenruhások gyanították, hogy a fiú követte el a bűncselekményt, ezért a bejelentést követő egy órán belül tatabányai otthonában elfogták és előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra.

A fiú gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta, hogy a kulcsokat néhány nappal korábban barátnője kabátzsebéből lopta el, mialatt a lány aludt. A 17 éves fiú ellen – szabadlábon hagyása mellett – lopás megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!