Közélet

2014.05.03. 11:33

Csökkent, de bővült a vezetőség

A Turul Csontritkulás Egyesület a napokban tartotta éves közgyűlését a klub székhelyének is nevezhető Béla király körtéri Közösségi házban.

kemma.hu

<extrayAz ülésen a tavalyi beszámolót az idei évre tervezett programok felsorolása és az elnöki beszámoló követte. A gazdasági adatok felsorolásából kitetszett, hogy 2013-as számokat tekintve annál kevesebb, mintegy 500 ezer forint bevétellel és ugyanannyi kiadással számolnak. A bevételi oldal a tagdíjakból (éves terv 200 ezer forint), ugyanekkora összegű támogatásból és az egyesületi számlát vezető bank kamataiból áll össze.

A kiadást a könyvelés, a havonta megrendezett előadások, illetve a 46 ezer forintos Béla király körtéri Közösségi ház termének bérlése adja ki.
Az összejövetel fontos pontja az alapszabály módosítása volt, amelyben két új elem is bekerült.

Az egyik – Dr. Korányi András elnök és Dr. Kovács Antal alelnök munkája mellett egy újabb felügyelő – az elnökhelyettes személyét illető módosítás volt, a másik pedig a vezetőség tagjainak létszámbeli változtatása, helyenként személycseréje. A tizenegy tagú vezetőség kilencre csökkent és két új tag személyében megváltozott. A jelenlévő tagok egyöntetűen Tóthné Zombori Klárát, az izotóp labor dolgozóját és Wágnerné Bereczk Évát, a tatabányai polgármesteri hivatal munkatársát szavazták meg a vezetőség két legújabb tagjának.

A közgyűlés zárásaként szó esett két, időben közeli kirándulásról is. A programok iránt érdeklődő tagok májusban Székesfehérvárra látogathatnak el, szeptemberben pedig a Duna-menti település, Szentendre látványosságait nézhetik majd meg.

 

Címkék#Tatabánya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!