Közélet

2014.04.16. 08:06

Melyik Berki Krisztián a nagyobb császár?

A címben szereplő kérdést teszi fel a Velvet szerdai cikke, amely nem kevesebbre vállalkozik, mint hogy infografikán hasonlítsa össze az olimpiai bajnok tornász és a tatabányai születésű celeb életútját.

velvet.hu

A tornász Berki Krisztián korábban ekképp nyilatkozott a Borsnak a furcsa névazonosságról: „Még a saját rajongói oldalamon is találkozom olyan bejegyzésekkel, amik valójában nem nekem szólnak. Volt például, aki nem értette, miért kell újra bejelenteni a gyermekem születését, holott az én kislányom, Lia, idén január 22-én látta meg a napvilágot" Hozzátette, sohase gondolkodott névváltoztatáson, hisz „az eredményeim önmagukért beszélnek, s ha az olvasók figyelmesek, akkor úgyis kiderül számukra, hogy kiről szól a cikk."

A Velvet szavazásának - melynek témája: „Melyik Berki Krisztián a nagyobb császár?" - állása egyébként reggel 8 órakor 5347 - 309 volt a tornász javára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!