Közélet

2014.04.07. 12:38

Berki Krisztián: bányászgyerek vagyok

Berki Krisztián szívesen beszél arról, mennyire vagyonos ember. Azt viszont nem nagyon reklámozza, hogyan jutott idáig...

kiskegyed.hu

Berki Krisztián egyetlen napszemüvege többet ér, mint egy átlagember havi jövedelme, az órái darabjáért pedig legalább egy évig dolgozhatnánk. De autóból sem egy van neki, és egyik kocsija jobb, mint a másik. De a férfi büszke is a vagyonára, és arra, hogy egyszerű tatabányai srácból lett gazdag aranyifjú.

– Tatabányai bányászgyerek vagyok, és a foci miatt kerültem az egyik fővárosi kollégiumba. Akkoriban jöttek be a külföldi márkás holmik, úgyhogy ezekkel kezdtem el bizniszelni. Abban az időben én a korosztályomhoz képest jobban tudtam keresni – mesélt a Kiskegyednek a kezdetekről.

Ám a folytatásról már kevesebbet tudni. Az nem titok, hogy egy tatabányai étteremben dolgozott pincérként, majd egy motoros cégnél volt kereskedelmi vezető, és végül ezt az állást hagyta ott a Fradi igazgatói székéért. De hogy mikor és miből lett milliomos, az nem világos. Bár cipőüzletéről is gyakran hallani, biztos nem ez jelenti az egyetlen bevételi forrását.

– Több üzleti érdekeltségem van, köztük Amerikában is. Nem nagyon van az életnek olyan ága, amiben nem lettem volna benne, kezdve az ingatlantól a sporton át egészen a felsővezetésig. Jó üzleti vénám van – nyilatkozta ennek kapcsán kissé titokzatosan Berki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!