Közélet

2014.01.23. 11:46

Fekete László dalra fakad a TV2 műsorában

Ideiglenesen pályát módosít Fekete László, a világ egykori (?!) legerősebb embere. A napokban jelentették be, hogy a Csolnokon élő kolosszus részt vesz a TV2 Nagy duett című zenés műsorában, ahol Nótár Mary partnere lesz.

velvet.hu

Ha valaki azt hitte volna, hogy Sarka Kata produkciója lesz a legdurvább a hamarosan induló Nagy Duettben, az óriásit téved: a TV2-nek sikerült behúznia az énekelni nem tudó celebeket éneklésből élő celebekkel együtt énekeltető műsorba Magyarország erős emberét, a pörkölt és a Kőbányai sör nagykövetét, Fekete Lászlót - írja a Velvet.hu

Az erőember Nótár Maryvel fog énekelni. "Amikor először meghallottam a nevet, nagyon meglepődtem, de aztán elképzeltem magunkat, és nevettem egy jót. Nagyon komikus látványt fogunk majd nyújtani, de szerintem jó párost alkotunk majd" – mondta a Blikknek Nótár, akinek véleményét Fekete is alátámasztotta. "A mellemig ér, valóban teljesen beárnyékolom. Bevallom, nem igazán tudtam, hogy ő kicsoda. Most már találkoztunk, és nagyon szimpatikusnak találom, egy nagyon szimpatikus, jó kedélyű lány" – mondta az erőember, akinek hangja elmondása szerint kiválóan alkalmas például csótányirtásra.

Címkék#Csolnok

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!