Közélet

2014.01.17. 09:43

Újabb nő érkezik a Villába: VV Viki mindent megtenne a fődíjért

A Való Világ 6 tizenegyedik beköltözője a tatabányai Viki. A 23 éves, korábban az NB I-ben is kézilabdázó lány állítja: akkor sem hagyná abba a játékot, ha haláleset történne a családjában.

kemma.hu

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] VV Viki érzéketlennek tartja magát, de mindig ad pénzt a hajléktalanoknak (Fotó: valovilag.hu)
[/caption]Péntek este költözik be a Villába a Való Világ tizenegyedik játékosa, Viki. Az értékesítőként dolgozó lány azért akar részt venni a játékban, mert szeret emberekkel szórakozni, no meg persze a játékért, bármit is jelentsen ez. A nagy álma, hogy megnyerje a lottót, a VV fődíjáért pedig állítása szerint nincs olyan, amit ne tenne meg. Érzéketlennek tartja magát - a legidegesítőbb szokásai között ezt is megemlítette. Ezek alapján nem csoda, hogy akkor sem szállna ki a valóságshow-ból, ha haláleset történne a családjában.

Viki a primitív, buta embereket utálja a legjobban, a legnagyobb félelme pedig az, hogy nem lesz olyan ember a Villában, akinek igazat fog mondani. Nos, a játékosok értelmi szintjét nem tisztünk minősíteni, de tekintve, hogy ugyanúgy fél a pókoktól (és a kígyóktól), mint VV Aurélió, és a szex is legalább olyan fontos az életében, mint a több villalakónak (élete legőrültebb tetteként aposztrofálja, hogy 5 perc ismeretség után lefeküdt valakivel és 1-2napig bírja szex nélkül), bízhatunk benne, hogy lesz miről őszintén beszélgetnie a többiekkel. Ráadásul tetoválása is van, így talán nem fog kilógni a sorból.

VV Viki korábban NB I-es kézilabda kapus volt, 2 évig idegenlégiósként védett Franciaországban, de utána itthon nem tudott leigazolni, ezért abbahagyta a sportpályafutását. Úgy véli egyébként, hogy ez volt a legrosszabb, ami történt vele az életében. A testvéreire, és arra ellenben büszke, hogy 15 éves kora óta eltartja magát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!