Közélet

2013.10.25. 17:27

Jótékonysági zumba az állatokért

Farkas Monika, a tatabányai FreeDanceHall Tánc-Centrum vezetője és alapítója az állatok világnapja alkalmából jótékonysági Zumba-Fitness Partyt rendezett, a bevétel hetven százalékát pedig a tatabányai Tappancs Állatotthon és Alapítvány javára ajánlottam fel.

kemma.hu

Pilates-órával kezdtek, majd Bokwa órán vehették részt az érdeklődők, amelyet Bérces Zsuzsanna és Kuczora Ildikó hivatalos bokwa-fitness instruktorok tartottak. Az oktatók ezen órák bevételét is felajánlották az alapítványnak.

- A délután fő programja a zumba volt, amelyet Fehér Gráciaés Bérces Zsuszanna instruktor-társaimmal együtt tartottunk. Rögtön és önzetlenül a jó ügy mellé álltak. A partira körülbelül negyvenen érkeztek, és táncoltak lelkesen, vidáman. Annak ellenére, hogy Székesfehérvárról és Budapestről is többen jöttek, a hangulat nagyon családias volt - részletezte az ötletgazda, akitől azt is megtudtuk: a pénz mellett több zsák kutyaeledel is összegyűlt.

A rendezvényt több cég támogatta anyagi felajánlásokkal, sok vállalkozás pedig szolgáltatását ajánlotta fel, melyeket elárvereztek. Ez a bevétel szintén az állatotthonhoz került. Összesen több, mint hetvenezer forintot gyűjtöttek össze a sport-, és állatbarátok.

Címkék#Tatabánya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!