Közélet

2013.10.06. 08:30

Táltos gyógyítja a beteg Krisztiánt

A kilenc éves Krisztiánt és húgát évekkel ezelőtt vették magukhoz tatai nagyszüleik. A kisfiú megvakult, beszéde és mozgása is tönkrement. A Tatán élő kisfiú a nagymamája, Bencze Klára elmondása szerint egy oltás után vakult meg, és szenvedett idegrendszeri károsodást.

Szűr Annamária

Azóta hordták már a kisfiút akupresszúrás kezelésekre is, de ahogy a nagymama elmondta, sajnos nem hoztak látványos javulást a különböző alternatív gyógymódok.
– Az első, Krisztiánról szóló cikk megjelenése óta sok minden történt. Elsősorban köszönetet szeretnék mondani mindenkinek, aki próbált segíteni, akár lelkileg, akár anyagilag. A nagy javulás elmaradt, de most megint felcsillant egy kis remény, hogy jobb irányba fordulhat a sorsunk. Körülbelül egy éve összehozott minket a sors egy fiatalemberrel, Csabával, aki táltos – mesélte a nagymama, akitől azt is megtudtuk, hogy a férfi azóta heti két alkalommal kezeli Krisztiánt az otthonukban.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Szüksége van a segítségre
[/caption]

– Eredményességét igazolja, hogy a kisfiú lelki egyensúlya, komfortérzete, közérzete javult. Továbbra is érdeklődve csillogó szemmel figyeli a körülötte folyó történéseket. Ereje, akarata töretlen, és ezzel erőt ad nekünk is a folytatásra, a kitartásra – részletezte Bencze Klára, aki nem hajlandó feladni. Mint mondta, vannak, akik arra biztatják őket, hogy hagyják abba a kezeléseket, mert értelmetlen az egész.

A nagymama arról is beszélt, hogy a táltos pozitív gyógyító energiával gyógyít.
– Ha Krisztián lázas vagy fájdalmai vannak, perceken belül elmúlnak. Krisztián húgát, Adelinát is kezelte már Csaba, amikor lázas volt és fájt a torka. A kislány lábán, a térdhajlatnál egy tyúktojásnál is nagyobb ciszta volt. Az orvosok szerint csak műtéti úton lehetett volna eltávolítani, de a táltos öt kezeléssel eltüntette – magyarázta.

– Gyomorforgatónak tartom, hogy vannak olyan emberek, akik képesek azt mondani, hogy nekünk milyen jó, mert dől hozzánk a pénz. Ez nem igaz, a hozzánk közel állók, minket igazán ismerők ezt nagyon jól tudják. A betegség és lelki problémák mellett kemény harcot kell vívnunk napi szinten a megélhetésünkért is. A remény hal meg utoljára. Akit szívből szeretünk, azért harcolunk. Továbbra is kérünk segíteni tudó és akaró embereket hogy lehetőségeikhez mérten támogassanak minket és Krisztiánt – tette hozzá.

A család bankszámlaszáma: Bencze Józsefné, CIB Bank, 10701070-55881779-51100005. Szűr A.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!