Kék hírek, bulvár

2013.09.20. 14:18

Játszva tanultak a gyerekek a rendőröktől - Videók

Játékos formában ismerkedhettek meg a biztonságos közlekedés szabályaival azok a gyerekek, akik szeptember 20-án kilátogattak az Autómentes nap alkalmából szervezett rendezvényre.

kemma.hu

A tatabányai Megyeháza előtti téren több száz óvodás és iskolás gyermeket vártak a szervezők sportjátékokkal, aszfaltrajz versennyel és számos más érdekes programmal.

A Tatabányai Rendőrkapitányság munkatársainak közreműködésével a gyerekek kerékpáros ügyességi versenyen vehettek részt. Ez a program aratta az egyik legnagyobb sikert a több száz résztvevő gyermek körében. A KRESZ totók kitöltésével a kicsik megismerhettek a biztonságos közlekedés alapvető szabályaival és a rendőröktől számos tanácsot kaptak a gyalogos és kerékpáros közlekedéssel, a balesetek megelőzési lehetőségeivel kapcsolatban.

A téren felállított mini úttesten rollerrel és biciklivel gyakorolhatták a jelzőlámpás közlekedést és megismerkedtek a számukra legfontosabb közlekedési jelzőtáblával.

Címkék#Tatabánya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!