Közélet

2013.08.13. 10:55

Barátok közt: Mi lesz veled, Balázs? - Videók!

Már csak pár nap és kiderül, milyen sorsot szánnak a készítők a tatabányai Aradi Balázs karakterének a Barátok Köztben. Egy biztos: a fiatalember mindenképp kiszáll a sorozatból. A széria évadzáró epizódjában Jenes Balázs és barátai a Dunába zuhantak egy kocsival.

kemma.hu

A Barátok közt évadzáró részében ismét egy megdöbbentő, elvarratlan szálat hagytak hátra a készítők: a négy fiatal, Linda, Hanna, Péter és Balázs (akit a tatabányai Aradi Balázs alakít) autójukkal a Dunába zuhant. Vajon túlélik a balesetet? Balázs korábban sikkasztani próbált az egyik építkezésen, de arra nem számított, hogy emiatt baleset történik, és Peti barátnője, Roxi úgy megsérül, hogy amputálni kell az egyik lábát.

Bár a lány édesapja magára vállalta a történteket, a fiai pontosan tudják, hogy kin kell elégtételt venniük, és üldözni kezdik Balázst, akit Peti a saját kocsijával, Hannával és Lindával együtt próbált biztonságba juttatni, de nem jártak sikerrel. Azt, hogy mi történik a fiatalokkal, ki éli túl, vagy lesz áldozata a balesetnek még nem lehet tudni, de az szinte biztos, hogy ez a baleset nem várt fordulatokhoz vezet majd!

Az augusztus 21-én újrainduló sorozatban már csak azért is érdekes kérdés, hogy mi lesz Berényi Miklós fiával, mert az őt alakító Aradi Balázs biztosan elhagyja a sorozatot, vagyis ha Jenes Balázs túl is éli a balesetet, akkor is új színész bújik majd a bőrébe. A tatabányai fiatalember egyébként Londonban szeretne dolgozni, tanulni. Erről a Reflektor című műsorban is beszélt:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!