Kék hírek, bulvár

2013.06.29. 16:27

Tolvajokat értek tetten az egyenruhások

Radiátorokat lopott három komáromi ember egy családi ház kertjéből. A kerítésen átmászva jutottak be a lakatlan ingatlan területére, majd az ott elhelyezett öt darab fűtőtestet egy kézikocsira pakolták és hazavitték.

kemma.hu

 A járőrök épp a gyanúsítottak otthonánál tartózkodtak, mert egy eltűnt személyt kerestek, amikor tudomást szereztek a lopásról. Házkutatást tartottak, melynek során megtalálták a radiátorokat.

Kiderült, hogy a 43 éves L. Károly, a 48 éves L. Károlyné és a 32 éves L. Natasa egy közeli családi ház udvaráról tulajdonította el a tárgyakat. A három személyt előállították a Komáromi Rendőrkapitányságra, ahol gyanusítotti kihallgatásukat követően ellenük – szabadlábon hagyásuk mellett – jogtalan behatolással szabálysértési értékre elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Komáromi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

A rendőrök a radiátorokat lefoglalták, melyet a szükséges nyomozati cselekmények végrehatását követően vissza is adtak tulajdonosának. Még tartott a rendőri intézkedés, mikor az eltűntként keresett asszony is haza érkezett, így további intézkedésre nem volt szükség.

Címkék#Komárom

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!