Kék hírek, bulvár

2013.04.12. 13:00

Mindent beismert a tolvaj

Egy autóból rádiós magnót, egy családi ház kerti konyhájából pedig élelmiszereket és egy kabátot lopott el a 31 éves F. Zoltán, akit egy nap alatt április 10-én fogtak el a tatabányai rendőrök.

kemma.hu

A korábbiakkal együtt már hat büntetőeljárást folytat ellene a rendőrség vagyon elleni bűncselekmények miatt, ezért a bíróság elrendelte előzetes letartóztatását.

Az egyenruhások a lakásán keresték fel a 31 éves férfit, miután információjuk merült fel arra vonatkozóan, hogy április 8-ról 9-re virradóra egy parkoló autóból forgalmi engedélyt, valamint a rádiós magnót tulajdonított el. F. Zoltánt előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

A gyanúsított beismerő vallomást tett, és egy másik bűncselekmény elkövetését is elismerte. Elmondta, hogy a gépkocsi feltörése után behatolt egy tatabányai családi ház kerti konyhájába is, ahol összegyűjtötte az ott található élelmiszereket, melyeket betett az udvaron talált talicskába, majd „zsákmányával” együtt távozott.
 
F. Zoltán ellen – előzetes letartóztatása mellett - jogtalan behatolással, szabálysértési értékre elkövetett lopás vétség, valamint közokirat, magánokirat vagy készpénz-helyettesítő fizetési eszköz egyidejű elvételével szabálysértési értékre elkövetett lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Tatabányai rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya és kezdeményezi gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítását.

Címkék#Tatabánya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!