Kék hírek, bulvár

2008.12.28. 16:11

Megerőszakolta a lányt, falevelekkel tömte tele a száját!

Tizennyolc év fegyházbüntetést kapott P. Sándor a Komárom-Esztergom Megyei Bíróságtól emberölés kísérlete, folytatólagosan elkövetett erőszakos közösülés, kifosztás bűntettéért és több vétségért. P. Sándort a bíróság a közügyektől is eltiltotta tíz évre.

Mudri Anna

A férfi együtt élt S. Lászlónéval. Szakításuk után folyamatosan követte, leste az asszonyt. 2006 nyarán aztán a nő lányát, S. Zsuzsannát meglátta a buszmegállóban. Felajánlotta, haza viszi. A lány először nem akart vele menni, végül azonban beszállt az autóba. De nem haza, hanem egy faházhoz vitte. Útközben letépte a lányról a ruhát, a fehérneműjével megkötözte a kezét, és fogdosni kezdte.

A faházban aztán megverte, megerőszakolta a lányt, közben azt kiabálta: „megöllek téged és az anyádat is!” Másnap hajnalban újra beráncigálta az autóba. Felhívatta vele az anyját, hogy menjen el a lányáért az utcájuk végébe. Az anya először egy ismerősével ment. P. Sándor ezért leszorította Zsuzsannát az autóban, és újra hívatta S. Lászlónét, hogy egyedül menjen. A nő ekkor autóval indult el. P. Sándor üldözni kezdte a nőt, de meglátott egy járőrt, ezért felhagyott az üldözéssel.

A lányt ekkor egy földútra vitte, ahol újból megerőszakolta. Kivitte az erdőbe, kezét-lábát összekötözte. Száját teletömte levelekkel, a testét gallyakkal fedte. Megrugdosta, megtaposta, amíg el nem vesztette az eszméletét.

Amikor Zsuzsanna magához tért, kiköpte a leveleket, és kibújt a kötelekből. De annyira le volt gyengülve, hogy csak fenéken csúszva tudott pár métert megtenni.

Csak másnap este találtak rá gyakorlatozó katonák, így élte túl a támadást. De olyan maradandó sérüléseket szenvedett, hogy azóta csak suttogva tud beszélni.

A bíróság az ítélet megküldte a fellebbviteli ügyészségnek. Másodfokon a Győri Ítélőtábla jár majd el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!