Kék hírek, bulvár

2016.07.25. 07:37

Strandnak nézte a bokodi tavat. Nem kellett volna!

Ez nem "lebegőfalu-turizmus", inkább olyan, mintha egy Ötvös Csöpi-film elevenedett volna meg a Bokodi-tónál. A császári férfi addig pancsolt a vízben, míg ki nem szúrták a rendőrök. Utána meg már hiába próbált elbújni egy fa tövébe...

kemma.hu

A Bokodi-tónál jelen állás szerint van, aki szívesen látna turistákat és van, aki nem. No de tilosban fürdőzőre aztán senki sem kiváncsi. Egy császári, 53 éves férfi mégis úgy gondolta, hogy itt lenne a legalmasabb lehűtenie magát a vasárnap délutáni hőségben. Rosszul döntött.

Az oroszlányi rendőrök ellenőrzés közben szúrták ki a férfit, aki a völgyzáró gátnál fürdött. A járőrök a szabálysértőt felszólították, hogy igazolja magát, ő azonban nemes egyszerűséggel úgy döntött, nem jön ki a vízből. Pechjére már messziről felismerték őt az egyenruhások: ellene a Tatabányai Törvényszék, járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki.

A körözött férfi inkább a bokodi hőerőmű zsilipének irányába kezdett úszni, majd a partra mászott és egy bokros területre futott.
Ez sem volt nyerő ötlet: a rendőrök a parton a mezítlábas nyomokat követve egy lápos területre jutottak, ahol egy fa tövében meg is lelték a pancsolót.

A járőrök az 53 éves császári lakost megbilincselték és az Oroszlányi Rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették.

Főoldali kép forrása: ">giphy.com

Címkék#Bokod

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!