Elévült

2024.05.02. 17:24

A társasházak problémáira hívja fel a figyelmet Gál Csaba

Az ’50-es és a ’80-as évek között épületek azok az épületek, amelyben Tatabánya lakóinak háromnegyede él. Ezeknél a társasházaknál egyre több probléma merül fel.

Kemma.hu

Forrás: 24 Óra archív

Fotó: Flajsz Péter

Gál Csaba, Tatabánya-Óváros és Alsógalla önkormányzati képviselője, a Fidesz-KDNP frakciójának vezetője, polgármesterjelöltje hivatalos közösségi oldalán tett közzé egy rövid videót, amelyben a tatabányai társasházak problémáira hívta fel a figyelmet.

A társasházakban felmerülő problémákra hívja fel a figyelmet Gál Csaba
A társasházakban felmerülő problémákra hívja fel a figyelmet Gál Csaba
Fotó: Flajsz Péter / Forrás: 24 Óra archív

Mint mondja:

A tatabányaiak háromnegyede olyan társasházakban él, amelyek az 50-es és 80-as évek között épültek. Az épületekben egyre több gondot okoz az elöregedett víz- és csatornahálózat, gyakoriak a csőtörések, a liftek is egyre sűrűbben hibásodnak meg. 

Ígéretek a társasházak problémáival kapcsolatban

A Fidesz-KDNP frakciójának vezetője posztjában kiemeli, hogy öt évvel ezelőtt a baloldali városvezetés egyik nagy ígérete volt, hogy segítenek az embereknek ez ügyben, ám bele sem kezdtek ennek megvalósításába a választás után, pedig egy valóban egy nagyon fontos és komoly probléma.

A szavak megvoltak, a tettek megint elmaradtak.

Gál Csaba hozzátette:

Azt a vállalást teszem, hogy polgármesterként gondoskodni fogok egy 500 millió forintos alap felállításáról, amivel a társasházak gépészeti felújítását fogjuk támogatni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában