új tábla Tatán

2017.10.08. 19:36

Vigyázzon ebben a kereszteződésben, mert könnyebben jöhet a nagy csatt

Megváltozott a forgalmi rend a Bacsó Béla úton Tatán, emiatt pedig a Somogyi Béla útról érkezőknek is jobban kell figyelniük.

Szűr A.

Sokan eddig sem vették figyelembe a STOP-táblát a Bacsó Béla út–Somogyi Béla út kereszteződésében, eztán azonban még inkább figyelniük kell az autósoknak, ugyanis leszerelték a megállásra is kötelező táblát.

Ez persze nem jelenti azt, hogy a Bacsó Béla úton haladóknak elsőbbsége lenne, de ugye, ahogy arról a közelmúltban többször is beszámoltunk, vannak, akik eddig sem sokat törődtek ezzel. Most azonban már „csak” elsőbbséget kell adni, vagyis nem kötelező előbb megállni és csak utána továbbhajtani a kereszteződésben.

STOP-tábla helyett elsőbbségadás kötelező került ki. A Bacsó Béla úton haladóknak ez persze nem jelent szabad pályát
Fotós: Szűr Annamária

 

Az azonban továbbra sem változott, hogy kinek van elsőbbsége itt. Annak, aki a Somogyi Béla út felől érkezik és kanyarodik a temető irányába. Ezt az elsőbbségadás kötelező táblához érkezőknek mindenképpen észben kell tartaniuk ezután is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!