kemény legények

2017.10.16. 11:19

Hiába rugdalták össze, végül ő teperte földre a részeg kötözködőt

Az ügyészség garázdaság miatt emelt vádat a férfiak ellen, akik részegen minden ok nélkül összeverték az egyik vendéget egy esztergomi szórakozóhelyen.

kemma.hu

Forrás: shutterstock

Az ügyészség a vádiratban pénzbüntetés kiszabására tett indítványt, amelyet az Esztergomi Járásbíróság bírál el azoknak a férfiaknak az ügyében, akik ittas állapotban bántalmaztak két másik vendéget egy esztergomi szórakozóhelyen.

Az egyik elkövető belekötött egy vendégbe, amit a szórakozóhely tulajdonosa észrevett, de hiába próbált békíteni, a részeg férfi a sértetthez hajolt, két kézzel meglökte, majd felé rúgott. A rúgása lendületétől az elkövető hanyatt a földre került, ami miatt egy másik vendég is elesett – számolt be az esetről dr. Reszl Ildikó főügyész

A sértett hiába próbált felállni, a sörözőből kilépő másik elkövető minden ok nélkül jobb lábával hátba rúgta és több alkalommal háton is ütötte, de az áldozat nem hagyta magát, és védekezés közben a földre teperte az elkövetőt. A részeg férfiak kihívóan közösségellenes és erőszakos cselekményét a söröző biztonsági kamerája rögzítette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában