Fotó a kocsiról

2017.11.14. 14:39

Horrorbalesete után úgy tért vissza a megye I.-es focista, mint C. Ronaldo

Mann Patrik, a Zsámbék csatára mozgalmas héten van túl: előbb totálkárosra törte az autóját, a hétvégén pedig három gólt szerzett a megyei első osztályban.

Herczeg István

Fotó: Hagymási Bence

Mann Patrik, a Komárom-Esztergom megyei első osztályban szereplő Zsámbéki SK támadója súlyos autóbalesetet szenvedett a napokban. Gépjárműve totálkárosra tört, ő viszont sértetlenül kiszállt. Vezetőedzője, Bodó László szerint a csatár újjászületett a balesetkor.

Igaza lehet a mesternek, ugyanis Mann a hétvégi, Koppánymonostor elleni mérkőzésen mesterhármast szerzett, így bátran mondhatjuk, a legnagyobbakhoz méltón tért vissza a pályára. A csatár a Kemma.hu-nak idézte fel a balesetet:

– Két hónapja felköltöztem Győrbe a barátnőmmel, onnan jártam dolgozni Lábatlanra minden reggel. A baleset reggel hat előtt történt Süttőnél, egy villanyoszlopot találtam el. Én arra gyanakszom, hogy elaludtam, mert csak a baleset után eszméltem fel – mondta a 17 gólos támadó.

Fotós: Mann Patrik

– A baleset után egyből kórházba mentem, átvizsgáltak, hogy van-e belső vérzésem, sérülésem, de szerencsére nem történt semmi. Pénteken már edzettem, vasárnap pedig a pályára léptem, szerencsére jól ment a játék – zárta szavait a korábban a megyei kupa döntőjében győztes gólt szerző Mann Patrik.

További részletek a 24 óra csütörtöki számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában