igazolás

2017.09.08. 17:31

Az UTE volt csatára a Dorog sportigazgatójaként folytatja

Terjék Lajos korábban az Újpest, majd a Videoton meghatározó játékosai közé tartozott. Mostantól a Dorogi FC csapatát erősíti, mint sportigazgató.

Kovács Csilla

Terjék Lajos a dorogifc.hu-nak elmondta: Mayer László elnök úr kereste meg még a nyáron, mert ő több időt szeretne a saját munkájával foglalkozni, ezért szüksége volt egy olyan emberre, aki a csapattal kapcsolatos dolgok terhét leveszi a válláról. Neki ehhez megvan a képesíte, hiszen Cipruson megszerezte az ehhez szükséges papírokat.

– Meg kell erősítenem úgy a csapatot, hogy stabilan a másodosztályban tudjunk maradni. Én úgy tervezem, hogy az első tízben benne leszünk. Nagyon maximalista vagyok, az elég magasra rakott lécet mindenképpen teljesíteni akarom. És ezt a szemléletet szeretném nekik is átadni. Arculatot kell adnom a Dorogi FC-nek és a játékosoknak, picit ismertebbé kell tennem őket. Ezen kívül tartanom kell a kapcsolatot a többi csapat vezetőjével, az ügynökökkel, a médiával. Elég komplex feladatom lesz tehát tette hozzá, kiemelve, hogy ma találkozott a csapattal, de az edzők munkájába nem szeretne beleszólni.

– Ha kíváncsiak és kikérik a véleményemet, akkor azt megosztom velük, tanácsot adhatok nekik, de inkább a játékosok igazolása, a problémák megoldása a feladatom. A szakmai munkába tehát nem szeretnék beleszólni – tette hozzá.

– Konkrét tervei is vannak. Szeretné például népszerűsíteni a klubot. Jó lenne, ha eljárnának iskolákba, kórházakba, óvodákba, mindenhová, ahol kapcsolatot tudunk teremteni a nézőkkel. A terveim között szerepel az is, hogy a szurkolókkal többször találkozzunk, így jobban megismerhetjük egymást. Ezért szeretném gyakoribbá tenni a szurkolói ankétokat is, ahol lehet kötetlenül beszélgetni egymással. Nagyon szeretném a lokálpatriotizmust erősíteni. Legyünk büszkék arra, amink van: ez a csapat a legmagasabban jegyzett klub a megyében. Hosszú távra gondolkodom, hiszen egy hónap alatt látványos fejlődést nem igazán lehet elérni. Sok lesz a munka, de tele vagyok tervekkel – mondta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában