lopás

2019.03.26. 11:30

Piára költötte a tolvaj az esztergomi betegektől lopott pénzt

Az esztergomi rendőrök azonosították azt a helyi lakost, aki három alkalommal is a kórteremben fekvő betegektől lopott.

Kemma.hu/police.hu

Fotó: shutterstock.com

A rendőrség tájékoztatása szerint befejezték a nyomozást az ellen a férfi ellen, aki több alkalommal lopott az esztergomi kórház betegeitől.

A gyanú szerint a tettes február 26-án este, az esztergomi kórház egyik kórtermébe bement és egy beteg pénztárcáját ellopta, a benne lévő okmányokkal és készpénzzel együtt. S. Zsolt a megszerzett értékkel együtt távozott. A rendőrségre aztán márciusban még kétszer érkezett feljelentés, az esztergomi kórház kórtermeiben történt lopások kapcsán.

A rendőrök a nyomozás során azonosították és március 25-én délután egy helyi sörözőben elfogták az elkövetőt. A gyanú szerint S. Zsolt március elején és 25-én éjszaka is a kórházból készpénzt és okmányokat lopott el, a kórtermekben fekvő betegektől. A nyomozók lopás vétség miatt indítottak büntetőeljárást a férfi ellen, aki a bűncselekmények elkövetését beismerte. Elmondta, hogy a pénzt minden esetben elköltötte, amiből szeszes italt vásárolt. A rendőrség az eljárás ügyiratait bíróság elé állítási javaslattal tervezi megküldeni az ügyészségnek.

(Főoldali kép: Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!