EHF-kupa

2017.11.25. 21:45

Nem sikerült bevenni a francia világítótornyot: kiesett a Grundfos

Drámai csatában dőlt el a továbbjutás a Chambery és a Grundfos Tatabánya kupameccsén. Matics Vladan fiai nagyot küzdöttek, de a franciák örülhettek a végén.

kemma.hu

Forrás: Grundfos TKC / Facebook

Chambéry Savoie Mont Blanc Handball – Grundfos Tatabánya KC 23-21 (9-8)

Az első mérkőzésen: Grundfos – Chambéry 25-24

Továbbjutott: a Chambéry, 47-46-os összesítéssel.

Sejteni lehetett, hogy a Grundfos játékosai az itthoni meccsen megszerzett minimális előny birtokában nem dőlhetnek hátra, hiszen hátravolt még hatvan kőkemény perc Chambéry-ben. Olvasóink nagy többsége azonban ezzel együtt is továbbjutást várt. Matics mester úgyszintén.

A küzdésre nem lehetett panasz, a Tatabánya végig a Chambéry után loholva szorossá tette a mérkőzést. Az utolsó percekig nyílt volt a továbbjutás kérdése, Székely néhány nagy védéssel tartotta a lelket Tigriseinkben, azonban az utolsó percekben született néhány olyan játékvezetői ítélet is, melynek jogosságát erősen vitatták a tatabányaiak.

Végül a francia klub játékosai táncolhattak a továbbjutást ünnepelve, ők várhatják az EHF-kupa csoportkörének sorsolását.

További részletek a hétfői 24 Órában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!