hamarabb mint a sánta kutyát...

2018.06.04. 15:41

Kővel támadt a nőre a 20 éves rabló, de a helyszínen elkapták (videó)

Az oroszlányi D. Lajos nem jutott messzire: szinte még a rablás helyszínén elkapták a rendőrök, ráadásul felvételt is készítettek az esetről.

kemma.hu/police.hu

A rabló nem jutott messzire a tett helyszínétől

Forrás: police.hu

Rablás megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Oroszlányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 20 éves oroszlányi férfi ellen.

D. Lajos a gyanú szerint június 3-án kora délután rátámadt egy nőre Oroszlányban. Hátulról megdobta egy kővel, letépte a válláról a táskáját, majd elmenekült.

A 20 éves férfi hatalmas összeget zsákmányolt
Fotó: police.hu

 

Nem jutott azonban messzire, a helyszínre kiérkező járőrök nem messze, a bokrok között elbújva megtalálták és elfogták. A rendőrök a sértett táskáját, a közelben pedig szétszórva a benne lévő tárgyak, értékek nagy részét is megtalálták.

Ezzel a kővel támadta meg a nőt a rabló, majd letépte a táskáját, és elmenekült
Fotó: police.hu

A férfit előállították az Oroszlányi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. D. Lajost a rendőrség őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!