vádemelés

2019.08.22. 11:29

Megalázta, megverte és kirabolta a nőt a nyergesi férfi, mert nem akart vele lefeküdni

Egy veszekedés után a nő nem akart lefeküdni a férfivel. A feldühödött férfi megverte és kirabolta a nőt. Az ügyészség vádat emelt a bántalmazó ellen.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock.com

Az Esztergomi Járási Ügyészség rablás bűntette miatt emelt vádat egy ittas férfival szemben, aki erőszakkal akarta visszavenni a sértettől a tervezett szexuális aktusért cserébe a sértettnek átadott 2 ezer forintot. A vádlott ennek érdekében bántalmazta a sértettet, majd a pénz egy részét és a telefonját eltulajdonította.

Az ügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy amennyiben a büntetett előéletű vádlott az előkészítő ülésen beismeri a bűncselekmény elkövetését és lemond a tárgyaláshoz való jogáról, akkor vele szemben a járásbíróság 3 év börtönfokozatú szabadságvesztést szabjon ki és 3 évre tiltsa el őt a közügyek gyakorlásától.

Dr. Reszl Ildikó a megyei főügyész a Kemma.hu-nak elmondta, hogy a férfi korábban már ismerte a nőt, köztük alkalmi szexuális kapcsolat volt. 2018. október 16-án a délutáni órákban is találkoztak, a nő felment a férfi nyergesújfalui lakására, ahol együtt italoztak, majd összevesztek. Ezen az estén a nő haza indult, a férfi elkísérte a őt a buszmegállóig, ahol átadott neki 2 ezer forintot szexuális szolgáltatás fejében.

A nő azonban nem akart szexuális kapcsolatot létesíteni a férfivel, emiatt ismét összevesztek. Az ittas állapotban lévő férfi megharagudott a nőre és elhatározta, hogy jogtalanul elveszi tőle a korábban neki átadott 2 ezer forintot. A földre lökte a nőt, a fejét többször megütötte, belemarkolt az arcába, a csípőjét, lábát pedig megrúgta, majd a sértett zsebeiben a pénzt kutatta.

A megvert nő eközben rendőrért kiabált, ettől a férfi megijedt, abbahagyta a 2 ezer forint keresését. Ehelyett elvett a nőtől ötszáz forintot, egy 17 ezer forint értékű mobiltelefont és egy nyolcezer forint értékű fülhallgatót, majd a nőt otthagyva elment e helyszínről. A nő a bántalmazással összefüggésben 8 napon belül gyógyuló, többek között horzsolásos könyök – és térd sérülést, valamint arc sérülést szenvedett el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!