letartóztatták

2019.02.09. 11:31

Drogügybe keveredett a tatabányai tolvaj

Tavaly betört egy intézménybe, igazoltatás során bukott le. De mint kiderült: nem csak a lopás miatt ülhet a tatabányai férfi.

Kemma.hu/police.hu

Forrás: police.hu

Egy tatabányai szociális intézménybe tört be B. Csaba 2018 októberében. A 24 éves férfi betörte az épület egyik ablakát, azon keresztül jutott be a helyiségbe, ahonnan egy laptopot és egy telefontöltőt tulajdonított el. A férfit február 6-án fogták el a járőrök, miután eltiltás hatálya alatt vezette gépjárművét. A rendőrség őrizetbe vette és két nappal később gyorsított eljárásban bíróság elé állította.

A tárgyalásról B. Csabát visszavitték a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A férfi lakásán tartott kutatás során a nyomozók kábítószergyanús anyagot találtak, amit lefoglaltak. Ellene kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is eljárás indult. B. Csabát a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezésére a bíróság február 8-án elrendelte letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!