büszkeség

2017.10.24. 19:58

Három tatabányai kézilabdázó az új szövetségi kapitány keretében

Juhász Ádám, Harsányi Gergely és a kapus Székely Márton is meghívót kapott Ljubomir Vranjestől, a magyar férfi kézilabda-válogatott új szövetségi kapitányától a soron következő csapat-összetartásra. Velük együtt összesen 9 tatabányai játékos utazik el nemzeti csapatához.

Petrik József

Székely Márton remek teljesítménye válogatott meghívót ért

Fotó: Hagymási Bence

Juhász Ádám, Harsányi Gergely és Székely Márton az a három Grundfos-játékos, akik a magyar nemzeti csapat meghívójának örülhetnek. Válogatottunk jelenleg nem készül semmilyen nemzetközi megmérettetésre, hanem inkább csapat-összetartást szervezett a keretnek az új szövetségi kapitány, Ljubomir Vranjes, illetve taktikai, technikai elemeket gyakoroltat a kerettagokkal.

Székely Márton így mesélt az első benyomásairól: – Mindig megtisztelő megkapni a válogatott behívót, az új kapitány keretében ott lenni pedig külön is felemelő érzés. Az első benyomásom Ljubomir Vranjesről, hogy egy precíz, szinte mindent hajtű pontosan kiszámító, nyugodt és kedves ember, aki az edzéseken 100 százalékot vár tőlünk. Az újra formálódó válogatottban mindenki a maximumot szeretné nyújtani.

Székely Márton remek teljesítménye válogatott meghívót ért
Fotós: Hagymási Bence

Honfitársainkon kívül is nélkülöznie kell néhány játékosát a tatabányai csapatnak: Vladimir Vranjes a bosnyák, Milos Bozovics és Milos Vujovics a montenegrói, Demis Grigoras és Iounut Iancu a román, míg Jakov Vrankovics a horvát válogatott következő fellépésére készül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!