vádemelés

2018.01.22. 12:20

Ittasan fegyvert fogott, majd autókat állított meg a táti férfi

A Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt folytatott büntetőeljárást egy 51 éves táti lakossal szemben.

kemma.hu/police.hu

Forrás: shutterstock

A dorogi rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást az 51 éves táti férfival szemben, aki április 16-án Dorog egyik főútján, az út közepén állva pisztollyal a kezében hadonászott és autókat állított meg.

A Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy táti lakossal szemben. Az ittas állapotban lévő férfit a dorogi járőrök a bejelentést követően elfogták és a kapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

Az eljárás során megállapították, hogy a férfinél lévő pisztoly egy töltött állapotban lévő gázriasztó fegyver volt, amit a rendőrök lefoglaltak.

A Dorogi Rendőrkapitányságon az ügyben folytatott nyomozást a napokban befejezték és a keletkezett iratanyagot vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!