baleset

2019.09.09. 11:30

Eltévesztette a sávot a bolgár tréleres az 1-es úton, nyolcan megsérültek miatta

Egy járműszerelvény okozott balesetet Vértesszőlősön, ahol a sofőr és az utasok is megsérültek. A sofőr villanyoszlopnak ütközött.

Kemma.hu

Lámpaoszlopnak ütközött

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint a tatabányai rendőrök szeptember 8-án 3 órakor személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. Egy bolgár hatósági jelzésű Volkswagen Transporter típusú gépjármű a hozzákapcsolt pótkocsival közlekedett Tatabánya felől Vértesszőlős irányába az 1-es számú főúton.

Nyolcan megsérültek (Fotó: police.hu)

Vértesszőlős belterületén, a Határ úti kereszteződésnél a külső forgalmi sávban a sofőr későn vette észre, hogy a sáv a továbbiakban kanyarodó sávként folytatódik, ezért egyenesen tovább hajtott, és nekiütközött a terelőszigeten lévő jelzőtáblának, majd az úttest jobb oldalán elhelyezett lámpaoszlopnak. A baleset során a jármű vezetője és hét utasa is megsérült.

Lámpaoszlopnak ütközött (Fotó: police.hu)

A rendőrség a balesetek elkerülése érdekében felhívja a gépjárművezetők figyelmét, hogy fáradtan járművet vezetni nagy felelőtlenség, hiszen a jármű vezetője ilyenkor a biztonságos közlekedésre alkalmatlan. Nemrég beszámoltunk, hogy vádat emeltek egy sofőr ellen, aki a olyan fáradt volt, hogy elaludt a volánnál Tátnál. Emiatt nagy sebességgel az út betonszegélyének ütközött, a balesetben pedig meghalt a 19 éves utasa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!