ajéndék

2019.05.23. 17:30

Cuki alkotással mutatták meg a tatai bölcsisek, mennyire szeretik a rendőröket

A tatai rendőrök közlekedés-biztonsági programja végén nem mindennapi ajándékot kaptak az egyenruhások a gyerekektől.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A tatai bölcsisek kedves ajándékkal lepték meg a rendőröket a bölcsődei program után, számol be honlapján a rendőrség. A tatai Juniorka Bölcsődében játékos baleset-megelőzési programot tartottak a gyerekeknek a Tatai Rendőrkapitányság munkatársai május 23-án, melyben 30 bölcsődés vett részt.

A gyermekek megismerkedhettek a biztonságos közlekedés szabályaival. A rendőrök felhívták a bölcsisek figyelmét arra, hogy a kijelölt gyalogos-átkelőhelyeken mindig kellő körültekintéssel szabad csak áthaladni. A szakemberek remélik, hogy ha a kicsik már óvodás korban megtanulják az alapvető közlekedési szabályokat, felnőtté válva rutinszerűen alkalmazzák majd azokat. Ezáltal a jelenleginél is kevesebb lesz a közúti közlekedési baleset, kevesebben szenvednek sérülést a közutakon. A gyerekek aktívan részt vettek a programban és végül egyedi, saját készítésű ajándékkal kedveskedtek a rendőröknek.

Ezt a cuki alkotást készítették a kicsik a rendőröknek (Fotó: police.hu)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!