14°
22°
10°

Tündérszépek

A Tündérszépek verseny fináléjában 13 megye hölgyeit tekinthetik meg és értékelhetik olvasóink. A tét minden eddiginél nagyobb: az első Tündérszépe ugyanis 300 ezer forint értékű utazást, udvarhölgyei pedig 100-100 ezer forintos vásárlási utalványt nyernek. Az értékes nyereményhez neves zsűri is dukál: azt ugyanis, hogy kik lesznek szépségversenyünk győztesei, Drávucz Rita világ- és Európa-bajnok magyar vízilabdázó, Kárpáti Rebeka szépségkirálynő, Sándor András író, rádiós, valamint Szabó Pál Krisztián a Fehérvár AV19 jégkorongozója dönti el. Természetesen továbbra is számítunk olvasóinkra, az ugyanis rajtuk múlik, hogy ki lesz a közönségkedvenc Tündérszép, és ki nyeri az ezzel járó 100 ezer forint értékű utazást. Értékelni május 10-ig, a megszokott módon lehet: egy hölgyre egy e-mail címről naponta egyszer. *

További részletek az itt elérhető versenyszabályzatban.

Az értékelési időszak lezárult. A végeredményt vasárnap este tesszük közzé.

Vitáris Dorina Dalma
27, Komárom-Esztergom

2010-ben érettségiztem a fóti népművészeti szakközépiskolában, jelenleg trénerként egy oroszlányi cégnél dolgozom. Hobbim az utazás és az arcfestés, imárom elmszakírozni magam és másokat is. A versenyre azért jelentkeztem, hogy kipróbáljam magam. Szeretném méltóképpenszeretném képviselni szeretett megyémet.

A 160 cm magas Dorina Dalma a Mérleg jegyében született. Szereti a gírost és avadast, valamint a különféle teákat és a vizet. Zenében mindenevő, kevenc parfümje a Paco Rabanne Olympea.

Videós bemutatkozás megtekintése

4.46 pont

A Tündérszépek döntőjének résztvevői

* Az eldobható e-mail címekről, illetve a május 10. éjfél után érkezett értékeléseket töröltük a rendszerből.

Nézzen További tündérszépeket