Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött a Tündérszépek 2020 utolsó, döntő fordulója, amelyben az országszerte több mint 700 versenyzővel induló szépségverseny 22 legszebb hölgye vesz részt. Őket három fordulóban olvasóink és szakmai zsűrik választották ki. Olvasóinknak most is nagy szerep jut: ők döntik el január 23. éjfélig leadható értékeléseikkel, hogy ki legyen a Tündérszépek 2020 közönségdíjasa, aki értékes okostelefonnal, wellness hétvégével és egy könnyűzenei fesztiválbérlettel lesz gazdagabb.
Várjuk tehát az értékeléseket! Ehhez az eddig megszokott módon Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy hölgyre egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több szépség értékelhető, de mindegyik csak egyszer.)
A közönség kedvencét a szakmai zsűri választottjaival együtt január 27-én, a Tündérszépek 2020 szépségverseny döntő gáláján nevezzük meg.
További részletek a Tündérszépek 2020 ide kattintva olvasható versenyszabályzatában.
Tótpeti Lili
18, Zala

– A Mező-gimnáziumban tanulok, most készülök az érettségire. Korán, már 4 éves koromban kezdtem el lovagolni, azóta is imádom a sportot. Feltölt energiával, lendületet ad az iskolában és teljesen kikapcsol. Ezért sok időt töltök a lovammal Habcsókkal, nagyon szeretném jobban megismerni, a mozdulatait, a viselkedését. Ez azért is fontos, mert együtt versenyzünk a díjugrató bajnokságban. Nem olyan régen kezdtünk, néhány viadalon már megcsillogtatta a tudását, remélem hosszútávon együtt még ügyesebbek lehetünk. Emellett érdekel a modellkedés is, ugyan még sosem foglalkoztam vele, de kipróbálnám magam a kifutón. A Tündérszépek 2020 szépségversenyt pedig egy jó kihívásnak tartom.

Lili 170 cm magas, a Rák jegyében született. Kedvenc étele a tiramisu, italok közül pedig a narancslé a favorítja. Legszívesebben Calvin Harris zenéjét hallgatja, parfümből pedig a Chanel-t választja. 

6.51pont

További résztvevők