18°
19°

Tündérszépek

Véget ért 3 millió forintos össznyereményért zajló szépségversenyünk második, regionális fordulója. Olvasóink szavazatai alapján Babcsán Mercédesz (Nógrád), Kola Gréta (Heves) és Szabóné Bogdán Adrienn (Komárom-Esztergom), a szakmai zsűri döntése alapján pedig Vitáris Dorina Dalma (Komárom-Esztergom) nyerte a négy darab 50 ezer forintos vásárlási utalvány egyikét, valamint jutott tovább 13 megye legjobbjai közé. Az utolsó forduló április 24-én kezdődik, ahol ismét várjuk olvasóink értékeléseit. De addig is érdems naponta visszatérni, mert minden nap új szépséget mutatunk be más megyék versenyzői közül.

További részletek az itt elérhető versenyszabályzatban.

Szakács Marietta
20, Komárom-Esztergom

– Kislányként arról álmodoztam, hogy fotómodellként hódítom meg azokat a bizonyos világot jelentő deszkákat – mondta Szakács Marietta. – Viszont a magasságom miatt ebben már nem reménykedhetek, de szívesen vállaltam a fotózást. Bár izgultam, hogy miként is kell mozogni a fényképezőgép előtt, de a fotós szakértő segítsége feloldotta bennem a gátlásokat. Egyébként igyekszem egészségesen élni, odafigyelek az étkezésemre, s arra is, hogy a sport ne hiányozzon a hétköznapjaimból. Korábban lovagoltam, most viszont különféle súlyzós edzésekkel tartom karban a testemet. 

Marietta 162 cm magas, csillagjegye az Ikrek. Kedvenc étele a camambert sajt, kedvenc itala a multivitamin ital. Kedvenc zenéje Sia, kedvenc parfümje pedig az Yves Saint-Laurent.

Marietta nem vesz részt a regionális fordulóban

Videós bemutatkozás megtekintése

A regionális forduló résztvevői