13°
21°

Tündérszépek

A Tündérszépek verseny fináléjában 13 megye hölgyeit tekinthetik meg és értékelhetik olvasóink. A tét minden eddiginél nagyobb: az első Tündérszépe ugyanis 300 ezer forint értékű utazást, udvarhölgyei pedig 100-100 ezer forintos vásárlási utalványt nyernek. Az értékes nyereményhez neves zsűri is dukál: azt ugyanis, hogy kik lesznek szépségversenyünk győztesei, Drávucz Rita világ- és Európa-bajnok magyar vízilabdázó, Kárpáti Rebeka szépségkirálynő, Sándor András író, rádiós, valamint Szabó Pál Krisztián a Fehérvár AV19 jégkorongozója dönti el. Természetesen továbbra is számítunk olvasóinkra, az ugyanis rajtuk múlik, hogy ki lesz a közönségkedvenc Tündérszép, és ki nyeri az ezzel járó 100 ezer forint értékű utazást. Értékelni május 10-ig, a megszokott módon lehet: egy hölgyre egy e-mail címről naponta egyszer. *

További részletek az itt elérhető versenyszabályzatban.

Az értékelési időszak lezárult. A végeredményt vasárnap este tesszük közzé.

Szabóné Bogdán Adrienn
25, Komárom-Esztergom

Hobbim a modellkedés, amit szeretnék kicsit komolyabb szintre emelni. A versenyre azért jelentkeztem, hogy minél több megméretésen vehessek részt és így minél több élményt éljek át. Sok fotózáson vettem már részt, 2017-ben a legszebb mosoly különdíját is elnyertem az Ezerjó szépe versenyen. 

A 156 cm magas Adrienn a Kos jegyében született. Kedvenc étele a gyros, alkoholmentes itala az ásványvíz, alkoholosa pedig a pezsgő. A latin és RNB zenéket kedveli, parfümben Mochino, Pepe Jeans a sláger nála.

Videós bemutatkozás megtekintése

5.2 pont

A Tündérszépek döntőjének résztvevői

* Az eldobható e-mail címekről, illetve a május 10. éjfél után érkezett értékeléseket töröltük a rendszerből.

Nézzen További tündérszépeket