17°
26°
15°

Tündérszépek

A Tündérszépek verseny fináléjában 13 megye hölgyeit tekinthetik meg és értékelhetik olvasóink. A tét minden eddiginél nagyobb: az első Tündérszépe ugyanis 300 ezer forint értékű utazást, udvarhölgyei pedig 100-100 ezer forintos vásárlási utalványt nyernek. Az értékes nyereményhez neves zsűri is dukál: azt ugyanis, hogy kik lesznek szépségversenyünk győztesei, Drávucz Rita világ- és Európa-bajnok magyar vízilabdázó, Kárpáti Rebeka szépségkirálynő, Sándor András író, rádiós, valamint Szabó Pál Krisztián a Fehérvár AV19 jégkorongozója dönti el. Természetesen továbbra is számítunk olvasóinkra, az ugyanis rajtuk múlik, hogy ki lesz a közönségkedvenc Tündérszép, és ki nyeri az ezzel járó 100 ezer forint értékű utazást. Értékelni május 10-ig, a megszokott módon lehet: egy hölgyre egy e-mail címről naponta egyszer. *

További részletek az itt elérhető versenyszabályzatban.

Az értékelési időszak lezárult. A végeredményt vasárnap este tesszük közzé.

Fejes Réka
18, Kaposvár

Réka a kaposvári Munkácsy Mihály Gimnázium végzős tanulója. Azért jelentkezett mostani versenyünkre, mert szerette volna magát kipróbálni, és megtudni, milyen érzés egy ilyen versenyen indulni. Korábban már indult Sonlány versenyünkön is, és rendkívül élvezte az egészet. A legkedvesebb hobbija mindig is a sport volt. Évekig röplabdázott, de egy ideje felhagyott vele. Mostanában edzőterembe jár erősíteni, és alakját formálni. Bízik benne, hogy ezt sokáig fogja tudni még csinálni. Mindenképpen szeretne továbbtanulni, és választott szakmájához – gyógytornász szeretne lenni – ez elengedhetetlen.

Réka 18 éves, 167 cm magas, csillagjegye a Szűz, kedvenc étele a hamburger, kedvenc itala víz. Kifejezetten kedvenc zenéje nincs, és kedvenc parfümje Armani Sí.

Réka nem vesz részt a megyei fordulóban, így nem lehet rá értékelést adni. 

Videós bemutatkozás megtekintése

A Tündérszépek döntőjének résztvevői

* Az eldobható e-mail címekről, illetve a május 10. éjfél után érkezett értékeléseket töröltük a rendszerből.

Nézzen További tündérszépeket