13°
21°

Tündérszépek

A Tündérszépek verseny fináléjában 13 megye hölgyeit tekinthetik meg és értékelhetik olvasóink. A tét minden eddiginél nagyobb: az első Tündérszépe ugyanis 300 ezer forint értékű utazást, udvarhölgyei pedig 100-100 ezer forintos vásárlási utalványt nyernek. Az értékes nyereményhez neves zsűri is dukál: azt ugyanis, hogy kik lesznek szépségversenyünk győztesei, Drávucz Rita világ- és Európa-bajnok magyar vízilabdázó, Kárpáti Rebeka szépségkirálynő, Sándor András író, rádiós, valamint Szabó Pál Krisztián a Fehérvár AV19 jégkorongozója dönti el. Természetesen továbbra is számítunk olvasóinkra, az ugyanis rajtuk múlik, hogy ki lesz a közönségkedvenc Tündérszép, és ki nyeri az ezzel járó 100 ezer forint értékű utazást. Értékelni május 10-ig, a megszokott módon lehet: egy hölgyre egy e-mail címről naponta egyszer. *

További részletek az itt elérhető versenyszabályzatban.

Az értékelési időszak lezárult. A végeredményt vasárnap este tesszük közzé.

Barna Napsugár
18, Békés

A 18 éves Barna Napsugár Szeghalomról érkezett a Tündérszépek fotózásra. – Végzős gimnazista vagyok, a későbbiekben gyermekekkel szeretnék majd foglalkozni, óvónő szeretnék lenni. Imádok táncolni és tíz éve mazsorettezek. Azért jelentkeztem a Tündérszépek szépségversenyre, mert ki szeretném magam próbálni ezen a területen is. Úgy gondolom ezzel csak és kizárólag nyerhetek, ha mást nem is, de tapasztalatot biztosan.

Napsugár 164 cm magas, csillagjegye a Skorpió, kedvenc étele a bolognai, kedvenc itala a citromos Nestea. Zenéből bármit meghallgat, ami jó. Kedvenc parfümje az Eve Confidence.

Videós bemutatkozás megtekintése

5.06 pont

A Tündérszépek döntőjének résztvevői

* Az eldobható e-mail címekről, illetve a május 10. éjfél után érkezett értékeléseket töröltük a rendszerből.

Nézzen További tündérszépeket