13°
21°

Tündérszépek

A Tündérszépek verseny fináléjában 13 megye hölgyeit tekinthetik meg és értékelhetik olvasóink. A tét minden eddiginél nagyobb: az első Tündérszépe ugyanis 300 ezer forint értékű utazást, udvarhölgyei pedig 100-100 ezer forintos vásárlási utalványt nyernek. Az értékes nyereményhez neves zsűri is dukál: azt ugyanis, hogy kik lesznek szépségversenyünk győztesei, Drávucz Rita világ- és Európa-bajnok magyar vízilabdázó, Kárpáti Rebeka szépségkirálynő, Sándor András író, rádiós, valamint Szabó Pál Krisztián a Fehérvár AV19 jégkorongozója dönti el. Természetesen továbbra is számítunk olvasóinkra, az ugyanis rajtuk múlik, hogy ki lesz a közönségkedvenc Tündérszép, és ki nyeri az ezzel járó 100 ezer forint értékű utazást. Értékelni május 10-ig, a megszokott módon lehet: egy hölgyre egy e-mail címről naponta egyszer. *

További részletek az itt elérhető versenyszabályzatban.

Az értékelési időszak lezárult. A végeredményt vasárnap este tesszük közzé.

Jámbor Laura
17, Veszprém

Rövid bemutatkozás:

Azért jelentkeztem erre a versenyre, hogy kilépjek a komfortzónámból, feszegessem a határaimat – mondta el lapunknak Jámbor Laura. – A Vetési Albert Gimnázium tanulója vagyok, szabadidőmben szívesen sportolok, sütök. Kilenc évig versenyszerűen jazzbalettoztam, jelenleg hobbi szinten tornázom. Szeretek utazni, és új helyeket megismerni. 

Laura 173centiméter magas, rák csillagjegyben született. Kedveli az olasz tészta ételeket és a szőlőlét. Mindenféle zenei stílust szeret, kedvenc parfümje a Tommy Hilfiger – Tommy Girl.

Videós bemutatkozás megtekintése

7.32 pont

A Tündérszépek döntőjének résztvevői

* Az eldobható e-mail címekről, illetve a május 10. éjfél után érkezett értékeléseket töröltük a rendszerből.

Nézzen További tündérszépeket