Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Kedvet kapott a versenyhez? Vagy ismerősét látná szívesen az alábbi lányok között? Nincs késő, még mindig lehet jelentkezni az ingyenes profi fotózás, felkészítő tábor, modellszerződés és 10 milliós össznyeremény lehetőségét kínáló szépségversenyre a tunderszepek.hu oldalon.
Holocsi Noémi
20, Tatabánya

Egyetemista vagyok a Selye János Egyetemen, emellett egy dohányboltban dolgozom. Azért jelentkeztem a Tündérszépekre, mert szeretek fényképeszkedni, és új dolgokat kipróbálni.

 

A 156 centiméter magas Noémi a Skorpió jegyében született, szereti a brassóit, valamint a kávét. Kedvenc zenéje a Felemel című dal Ákostól, parfümje pedig a Playboy.

7.27pont

További résztvevők