Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 szépségversenyünk országos közönségszavazása, melybe az ország hét régiójából azok a lányok jutottak be, akiket saját régiójukban az olvasók a legszebbnek tartottak. November 25. hétfő éjfélig ismét rajtuk – mármint az olvasókon – a sor, hogy a hölgyeknek szíveket osztva eldöntsék, ki lesz az, aki csatlakozik a Tündérszépek 2020 szakmai zsűri által már kiválasztott országos mezőnyéhez. A legmagasabb értékelést kapó hölgy ugyanúgy részt vesz a felkészítő táborban, valamint az országos döntőben, mint a szakmai zsűri által már korábban kiválasztott szépségek – és ugyanúgy megilleti őt a számos értékes nyeremény lehetősége.
Francsics Viktória
29, Somogy

Viki Marcaliból érkezett Tündérszépek versenyünkre. Lakóhelyén már kilenc éve mint kozmetikus dolgozik. Ha van szabadideje, latin táncot tanul, ez már-már a szenvedélyévé vált. A versenyre azért jelentkezett, mert mindenképpen ki szerette volna magát próbálni ezen a területen is, főleg azok után, hogy már vett részt fotózáson. Viki alapvetően szerencsének érzi magát, és szerinte ezt lépten-nyomon megfelelő jelek igazolják.

 
Viki 29 éves, 168 cm magas, csillagjegye halak. Kedvenc étele a pizza, kedvenc itala víz. Kedvenc zenéje Dustin Richie, Sed de ti, kedvenc parfümje Amor Amor Chacharel

7.32pont

További résztvevők