Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk második, regionális fordulójának értékelési szakasza. Az országos döntőbe továbbjutó, szakmai zsűri által kiválasztott három hölgy november 12-én kapja meg az alábbi listában az 1-től 3-ig számozott kitűzőt kapnak. A szíves kitűzőt kapó közönségkedvenc a közönségkedvencek országos versenyébe jut, ami november 19-én kezdődik, és amelynek nyertese szintén továbbjut az országos döntőbe.
November 19-től tehát ismét várjuk olvasóink értékeléseit, addig is napról napra új tündérszépeket ismerhetnek meg.
Dr. Blum Diána Blanka
27, Győr-Moson-Sopron

Dia Lakócsáról nevezett Tündérszép versenyünkre. A szépsége mellett eszét is folyamatosan pallérozta, is fordulhat elő, hogy nem csupán jogász, de nemzetközi gazdaság és gazdálkodási szakos közgazdász is. Jelenleg is tanul, most éppen energiagazdálkodási szakközgazdásznak. Hobbija a nyelvtanulás, már most négy nyelven beszél, de szeretne még újabbakat megtanulni. Emellett szívesen táncol és olvas is.

 

Dia 27 éves 157 cm magas csillagjegye szűz. Kedvenc étele a füstölt lazac salátaágyon, kedvenc itala a citromos víz. Kedvenc zenéje Severina – Grad Bez Ljudi, míg kedvenc parfümje Carolina Herrera: Good Girl

 

További résztvevők