Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Cserháti Patrìcia Alexandra
19, Tatabánya

Most végeztem májusban az érettségivel, jelenleg fodrásznak tanulok. Hobbim a mazsorett és az airsoft. Szeretek a természetben lenni, bicózni, túrázni. A családom, amikor kicsi voltam azt mondta, hogy egyszer szépségkirálynő leszek, de nem igazán hittem el nekik. Most viszont, hogy most lett egy ilyen lehetőség, gondoltam miért is ne.

A 175 centiméter magas Patrícia Alexandra az Ikrek jegyében született, kedvenc étele a gyros és a pizza, itala a Coca-Cola és a vodka-narancs. Kedvenc zenéje az Alcohol Rockhimnusza, parfümje pedig a Playboy.

 

1pont

További résztvevők