Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Kedvet kapott a versenyhez? Vagy ismerősét látná szívesen az alábbi lányok között? Nincs késő, még mindig lehet jelentkezni az ingyenes profi fotózás, felkészítő tábor, modellszerződés és 10 milliós össznyeremény lehetőségét kínáló szépségversenyre a tunderszepek.hu oldalon.
Bilicki Vivien
24, Tatabánya

Jelenleg szempillaépítéssel foglalkozom. Egy régebbi barátnőm, a Miss Short and Sexy győztese osztotta meg velem, hogy indul a Tündérszépe verseny. Utánanéztem és a barátom bíztatására jelentkeztem. Kétgyerekes anyukaként kevés a szabadidőm, de szeretek rajzolni.

 

A 162 cm magas Vivien a szűz jegyében született, kedvenc étele a makaróni, itala a tea. Zenében a popot, parfümben a Britney-t szereti.

6.7pont

További résztvevők