Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Kedvet kapott a versenyhez? Vagy ismerősét látná szívesen az alábbi lányok között? Nincs késő, még mindig lehet jelentkezni az ingyenes profi fotózás, felkészítő tábor, modellszerződés és 10 milliós össznyeremény lehetőségét kínáló szépségversenyre a tunderszepek.hu oldalon.
Akács Réka
22, Szomor

Mindig érdekelt a szépségversenyek világa. Édesapukám támogatására jelentkezten a Tündérszépekre is. Személyi edzőként és alakformáló oktatóként dolgozom egy edzőteremben. Fontos számomra az egészséges táplálkozás és a sport. Ezt a tudatosságot igyekszem átadni a vendégeimnek is. Szabadidőmben szeretek olvasni, emellett a futással kapcsolódom ki.

 

A 161 centiméter magas Réka a Kos jegyében született. Kedvenc étele az édesanyja rakott krumplija kovászos uborkával, illetve bármilyen zöldség, kedvenc itala viszont nincs. Kygo Firestone című dalát nagyon szereti, parfümben pedig a Paco Rabanne: Lady Millionra esküszik.

 

7.65pont

További résztvevők