szépségverseny

2021.01.03. 19:57

Újabb három lány jutott be a Tündérszépek első fordulójába – Ismerd meg őket most!

Tatabányai, esztergomi és süttői szépséget választott ki ezúttal szakmai zsűrink a jelentkezők közül. Lássuk, kiknek hozta el 2021 a Tündérszépek első fordulóját!

Kemma.hu

Tatabányai, esztergomi és süttői szépséget választottunk ki a jelentkezők közül ezen a héten. Lássuk, kiknek hozta el 2021 a Tündérszépek első fordulóját!

Forrás: Beküldött

Egyre gyűlnek a jelentkezések a Tündérszépek országos szépségversenyünkre, ami nem is csoda. A dicsőség mellett, hogy valaki majd a tévéképernyőn képviselheti szűkebb hazánkat a nagy fináléban, rengeteg élmény és nyeremény vár a lányokra. A közelmúltban már bemutattunk három lányt, aki bejutott az első, megyei fordulóba, most pedig itt van három újabb szépség, aki lehetőséget kapott, hogy megvalósítsa az álmait 10 millió forint összdíjazású versenyünkön.

A most bemutatott három lány mindegyike részt vesz majd a fotózáson, amelyen profi portfóliót készítünk róluk, de saját képekkel is lehet nevezni versenyünkre. Érdemes mihamarabb megtenni ezt, hiszen csak 30 lány juthat be a megyei fordulóba! Innen három szépséget a szakmai zsűri, egyet pedig a közönség juttat majd tovább a regionális körre, ahonnan az országos döntőbe vezet az út. Lássuk, kik kaptak most lehetőséget, hogy akár az egész ország megismerje őket!

A 25 éves Horváth Vivien Tatabányáról nevezett Tündérszépekre

Horváth Vivien

A 19 éves Sarkantyús Fanni Esztergomból jelentkezett:

Sarkantyús Fanni

A 24 éves Szerepi Alexandra Vivien pedig Süttőt képviseli majd a versenyen

Szerepi Alexandra Vivien

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!