Szépségek

2021.01.31. 20:18

Less be velünk a Tündérszépek fotózására! Videón a gyönyörű lányok!

Impozáns környezetben, gyönyörű lányokkal rajtolt el a Tündérszépek 2021-es fotózása ezen a héten, de még lehet jelentkezni!

Sz. A.

Impozáns környezetben, gyönyörű lányokkal rajtolt el a Tündérszépek 2021-es fotózása ezen a héten.

Forrás: Kemma.hu

Fotó: Sz. A.

A Tündérszépek versenyen portfóliókészítést kérő hölgyekről a Pálma Rendezvényházban készíti el a profi képeket fotósunk, Zantleitner Ingrid. Ahogy arról már többször beszámoltunk, hogy akiknek még nincsenek professzionális képeik, azokról díjmentesen mi készítjük el azokat, de ha valakinek már van portfóliója, akkor azzal is jelentkezhet országos szépségversenyünkre a Kemma.hu-n.

Tízmillió forintos összdíjazás, egyéves autóhasználat, modellszerződés, dicsőség, hírnév – ezek mind-mind a tündérszépekre várnak, akik országos szépségversenyünkön indulnak. Mindennek első lépcsője a megyei forduló, ahova összesen 30 lány juthat be. Nem érdemes habozni a jelentkezéssel, hiszen ezen a héten már el is kezdtük fotózni a szakmai zsűri által eddig kiválasztottakat Tatán, a Pálma Rendezvényházban.

A jóval több mint százéves, impozáns épületben szerdán az esztergomi Gulyás Eszter, a tatabányai Horváth Vivien, a tatai Semperger Seila és a tokodi Göblyös Viktória állt kameránk elé, hogy elkészítsük portfóliójukat, amellyel a versenyen indulnak majd, míg pénteken Ványai Gréta, Lombos Renáta, Deák Dulcinea, Kosztolányi Kitti és Sarkanytús Fanni. A fotózásokról egy kis videót is hoztunk nektek!

" data-instgrm-version="13">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Az előttünk álló napokban több fotózásunk lesz még, és újabb lányokról is dönt szakmai zsűrink a február közepén rajtoló megyei kör előtt. A lányokat a Kemma.hu-n és lapunkban mutatjuk majd be, a harmincas mezőnyből négyen a szakmai zsűri döntése nyomán jutnak majd tovább a régiós fordulóba, egy szépséget pedig a közönségszavatok repítenek majd tovább.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!